iPhone eller en anden smartphone

Her er de mest almindelige iPhone-skader

Artiklen indeholder reklamelinks

Der kan forekomme mange skader på en iPhone, der gør, at den må forbi et værksted. Alligevel er der en række skader, der bliver set oftere end andre. De skader, der oftest ses, kan du læse mere om herunder.

1. Ødelagt skærm

Den mest udbredte skade på iPhones er en ødelagt skærm. Ofte er det en skade, der opstår, fordi man taber sin telefon. Sker det, kan man nemlig være uheldig, at den lander på en sådan vis, at det evner med at få skærmen til at slå revner.

Hovedparten af de personer, der har brug for assistance til rep af iPhone, står i en situation, hvor de har ødelagt deres skærm. Desuden findes der flere iPhone-modeller, der har glas på både for- og bagside. Det øger naturligvis kun risikoen for, at man ødelægger glasset.

2. Vandskader

Selvom der findes mange iPhone-modeller, der er vandresistente, forekommer der alligevel en del vandskader. Det sker for personer, der har en model, der ikke er vandresistent, men bestemt også for folk, der har en af de modeller, der kan tåle vand.

I sidstnævnte tilfælde er det forårsaget af, at de ikke har læst op på, hvor resistent deres telefon egentlig er. F.eks. er der flere af dem, der kun kan holde til at være under vand i et bestemt stykke tid. Hvis man ikke overholder dette, kan det ende med at forårsage en vandskade.

3. Batteriproblemer

Desværre er der også mange, der oplever, at de har problemer med batteriet i deres iPhone. I takt med at de bliver ældre, er det helt normalt, at batteriet bliver dårligere til at holde strøm. Det skyldes, at det er et lithium-batteri, der bruges, som bliver slidt med tiden.

Heldigvis er der en række ting, du selv kan gøre, hvis du vil forlænge levetiden på dit batteri. Blandt andet er det en god idé, at du undlader, at din iPhone er til opladning, hvis batteriet er fuldt opladt. Hvis det er det, bør du sørge for at koble den fra, så du ikke beskadiger batteriet.

Derudover har det heller ikke godt af at blive udsat for enten ekstrem kulde eller varme. Derfor bør du også undgå dette, hvis du vil forlænge enhedens levetid.

De fleste iPhone-skader kan repareres

Det er selvfølgelig vigtigt at nævne, at de fleste skader, der kan forekomme på din iPhone, kan repareres. Har du påført din iPhone en skade, er det derfor ikke ensbetydende med, at du er tvunget til at købe en ny.

Derimod bør du finde et værksted, hvor du kan aflevere telefonen. Her kan du få hjælp til at skifte batteri, skærm m.m.